Вие сте кандидатът на коалиция Магнитски.Така настоящият държавен глава Румен

...
Вие сте кандидатът на коалиция Магнитски.Така настоящият държавен глава Румен
Коментари Харесай

Цитат на деня: Вие сте кандидатът на коалиция "Магнитски"

" Вие сте претендентът на коалиция " Магнитски ".

Така актуалният държавен глава Румен Радев квалифицира съперника си Анастас Герджиков по време на единствения спор преди балотажа на президентските избори. Той добави, че ректорът на Софийския университет е приел да стане лице на тези, които са разграбили България.

Кандидатът, подсилен от ГЕРБ, отвърна, че партиите, които са издигнали Румен Радев, са почнали да се срамят от него, като насочи тематиката на диалога към рецензиите на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, които тя насочи към президента при подаването си на оставка като ръководител на партията през седмицата.

" Вие сте част от статуквото, не сте лидера на смяната ", отговори Герджиков.

Темите за връзките ни с Русия провокираха дискусия сред двамата, като даже беше намесен ремонтът на съветските изтребители МиГ.

" Русия не може да ни бъде модел за развиване, само че не може да ни бъде и зложелател ", сподели Радев, като изрази мнение, че множеството българи одобряват Русия като избавител.

" Разбирам сантименталността ви към изтребителите МиГ. И аз имах Москвич през 1995 година и не желаех да се деля с него, само че най-после го смених с друга кола ", съобщи от своя страна Герджиков.

По време на дебата беше наранена тематиката с ръководството на ГЕРБ в последните години и фотосите от спалнята на някогашния министър председател Бойко Борисов. В тях се вижда нощно шкафче, което е цялостно с банкноти евро.

" Не ме пришивайте към други хора. Шкафчетата не са мои, само че неуспехите са ваши. Може ГЕРБ и Борисов да са допускали неточности, само че са създали и положителни неща, а вие допускахте единствено неточности ", сподели Герджиков на Радев.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР