Вие ни делите, вместо да ни обединявате. Това каза в

...
Вие ни делите, вместо да ни обединявате. Това каза в
Коментари Харесай

Лорер удари ограничителя: Господин президент, вие не се справяте. Делите ни, вместо да ни обединявате

Вие ни делите, вместо да ни обединявате. Това сподели в декларация от парламентарната естрада Даниел Лорер от ПГ на ПП-ДБ във връзка вчерашните думи на президентът, който съобщи, че мандатът е „ дискредитиран “, съобщи кореспондент на „ Фокус “.
Обръщаме се към президента на републиката – господин президент, член 1 на Конституцията гласи, че България е република с парламентарно ръководство. Припомняме, че законите на страната би трябвало да се съблюдават по писмен знак, само че и по дух. Най-висшата роля на президентството е да ни сплотява, не да ни разединява. Обединението е полезността, с която президентската институция би трябвало да съставлява на всички места. Господин президент, вие не се справяте с тази роля. Вие ни делите вместо да ни обединявате “, съобщи той.
„ Използваме тази естрада да изразим мнението си, защото тази опция ни беше отнета през вчерашния ден при връчването на втория мандат. Има блян, който ни сплотява България е самостоятелна парламентарна република. Докато връзките ни посред ни минават от точка на шупване и точка на заледяване, България се отделичава от призванието си да бъде свободна и разрастваща се европейска страна “, сподели Лорер.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР