Вие малко простихте на бившия премиер, когато подаде неверни документи.

...
Вие малко простихте на бившия премиер, когато подаде неверни документи.
Коментари Харесай

Хората на Борисов нахокаха Гешев заради Петков: Защо му простихте?

" Вие малко простихте на някогашния министър председател, когато подаде погрешни документи ". Така другарски от ГЕРБ нахокаха основния прокурор поради отхвърли на прокуратурата да проверява Кирил Петков по преписката обвързвана с поданството му и подадените от него документи, преди да стане длъжностен министър на стопанската система.

Закачката се случи по време на срещата на Гешев с ГЕРБ през днешния ден в Народното събрание. Главният прокурор продължава срещите си с парламентарните партии. Вчера първо се видя с " Български напредък ". И на ГЕРБ Гешев повтори сравнението, обещано пред Стефан Янев, което очевидно доста си харесва - че желанията за правосъдна промяна на някого са като да се ремонтира нуклеарен реактор със селкостопанска техника.

ГЕРБ му потърсиха сметка за следствия и инспекции, свързани с някогашните ръководещи от " Продължаваме промяната ". Но не стана дума за всички затлачени каузи, свързани с водача им Бойко Борисов -,, и така нататък

" Често си приказваме вървят ли избрани следствия, взема ли прокуратурата отношение ", сподели на Гешев Даниел Митов и продължи:  " Вие малко простихте на някогашния министър председател, когато подаде погрешни документи ". Митов уточни и други сигнали - посредниците за газа, на които също прокуратурата не е обърнала внимание. " Не виждаме някакво придвижване от прокуратурата по тези проблеми ", акцентира той, представен от БГНЕС.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР