Вие често трябва да миете касеролата ви и останалата посуда

...
Вие често трябва да миете касеролата ви и останалата посуда
Коментари Харесай

Тенджерите ви ще заблестят като нови, ако направите това

Вие постоянно би трябвало да миете касеролата ви и останалата посуда с емайлирано покритие, заради потъмняване на вътрешната повърхнина след варене на зеленчуци, бульони и други артикули? Ще ви споделим тайната по какъв начин да извършите това без ваше присъединяване.
Ако употребявате емайлиран съд, вие знаете какъв брой бързо потъмнява и с цел да се измие, би трябвало да положите малко повече старания и време. За да бъде съветът по-нагледен, вземете чиста емайлирана касерола.
Сварете зеленчуците или пригответе засищащ бульон от кости и обезателно касеролата ще придобие противен и занемарен тип.
Съвет: Измийте дъното на касеролата благодарение на почистващ препарат, който употребявате всекидневно в бита, без да се притеснявате за тъмната повърхнина. Между другото, този съвет можете да го приложите към старите тенджери, които сте отписали преди време.
Излейте гореща вода, сложете половин таблетка хлор или налейте 1 супена лъжица белина в 1 литър вода.
Оставете за 15-20 минути. Водата с белина излейте в банята, авансово затворете канала. Този разтвор ще свърши добра работа и в банята. Трябва да изплакнете тенджерата със студена вода и да я оставите да изсъхне и да се проветри. 
Хлорът бързо изчезва, а вашата касерола ще засияе от белота като нова.

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР