„Видяхте, че хората излязоха спонтанно пред Народно събрание, защото не

...
„Видяхте, че хората излязоха спонтанно пред Народно събрание, защото не
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Новото мнозинство може да наложи популистки политики и да затрудни бюджета

„ Видяхте, че хората излязоха непринудено пред Народно заседание, тъй като не бяха удовлетворени от новата коалиция и най-много от Има Такъв Народ които в действителност предадоха своите гласоподаватели ". Това съобщи депутатът от Политическа партия Настимир Ананиев в коридорите на Народното събрание, съобщи Българска национална телевизия.

По думите му гласоподавателите на Има Такъв Народ не са дали своят вот партията " да влиза в коалиция с Движение за права и свободи " Възраждане " и ГЕРБ, което се случи през вчерашния ден ".

Ананиев съобщи, че Политическа партия няма да направи компромис и да договаря с другите партии. Той изрази терзания във връзка с второто четене на бюджета.
" Имам терзания, че ще опита това болшинство да наложи популистки политики и по този метод да затрудни бюджета и Министерството на финансите "
В " ИТН " има доста хора със съвест, които са притискани, разяснява още Ананиев и ги прикани да се причислят към " Продължаваме промяната ".

" Всеки може да види държанието на Тошко Йорданов и, да вземем за пример, на Андрей Гюров - кой наподобява на човек който би притискал и би заплашвал? ", попита Ананиев.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР