Видният руски депутат Олег Морозов намекна за отвличане на министър

...
Видният руски депутат Олег Морозов намекна за отвличане на министър
Коментари Харесай

Руски депутат намекна за отвличане на министър на отбраната от страна членка на НАТО -

Видният съветски народен представител Олег Морозов загатна за похищение на министър на защитата на страна членка на НАТО, когато той пристигна на посещаване в Украйна, както и за откарването му в Москва за разпит по отношение на заповедите, които Западът дава на Киев, съобщи Ройтерс.

Морозов, който за първи път влезе като депутат в Народното събрание на Русия през 1993 година и който е член на ръководещата партия " Единна Русия ", сподели, че доставката на западни оръжия за Украйна съставлява директна опасност за Русия и може да наложи Москва да премисли военните си цели.

" Знаете ли, скимва ми е един приказен скрит план. В близко бъдеще, на някакъв стадий, министър на защитата на някоя страна членка на НАТО ще пристигна с трен до Киев, с цел да приказва със Зеленски. Но той няма да стигне там и ще се разсъни някъде в Москва ", загатна Морозов по съветската държавна телевизия " Россия 1 ".

" Искате да кажете, че ние ще го отвлечем? ", попита го с усмивка водещата на програмата Олга Шкабеева.

" Да. И тогава ще разберем кой и какви заповеди дава и защо ги дава, кой защо тъкмо е виновен ", сподели Морозов. После той добави: " Има нови правила в света в този момент. Нека всички тези военни министри, които идват в Киев, да си помислят малко какво би било да се разсънят в Москва ".

Редица представители на страни членки на НАТО към този момент посетиха украинската столица. Сред посетилите Киев бяха министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин, американският държавен секретар Антъни Блинкен и ръководителят на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР