Видни бургазлии, сред които именити авторитети, лекари, професори и звезди,

...
Видни бургазлии, сред които именити авторитети, лекари, професори и звезди,
Коментари Харесай

Авторитетите и звездите на Бургас застанаха зад проф. Герджиков в инициативен комитет: С Невяна Митева са лечението, от което всички се нуждаем!

Видни бургазлии, измежду които именити престижи, лекари, професори и звезди, се сплотиха в предприемчив комитет в поддръжка на кандидат-президентската двойка на проф. Анастас Герджиков и Невяна Митева. Те излязоха и с декларация, в която показват, че единствено ректорът на СУ и достойният полковник могат да обеднят България за избавление от рецесиите, в които се намираме.

Ето цялата декларация:

Ние, жители на Бургас, с разнообразни специалности и житейски възгледи, намираме за належащо да се обединим в поддръжката си за проф. Анастас Герджиков и Невяна Митева за президент и вицепрезидент на България.

В тяхно лице виждаме една спокойна мощ, нужна на България повече от всеки път, през днешния ден, когато сме изправени пред здравна, енергийна, икономическа и демографска рецесия. На три поредни парламентарни избори, мъдрият български народ, посредством вота си сподели на своите политици: с изключение на всички останали рецесии, прибавяме ви и политическа.
свързани новини88822на 25.10.202127276преди 20 часа
Каза им: би трябвало да спрете разделянето, да се обедините в името на общото ни благоденствие... За жал прекомерно малко от политиците чуха този изрично явен електорален апел на българите.

Сред дребното чуващи и виждащи са точно госпожа Митева и професор Герджиков. Тяхното волеизявление за единство на нацията, без значение от политическите разлики на хората е вярното и избавителното в този миг. Те гледат оттатък политическата конюнктурност - там, на където сме отправили взор и ние, загрижени за нашите деца, за поколенията, които идват след нас! И тъй като сме живеем в едно от най-красивите кътчета на България, което паралелно с всичките си естествени и човешки хубости, се слави и с лечебната си Поморийска тиня, разрешаваме си да окуражим професор Герджиков и госпожа Митева с прозрението, че калта, даже политическата, постоянно е лечебна. Хората се нуждаят от умно лекуване на заболелите им от разделянето души.
свързани новини148906преди 19 часа
Ние имаме вяра, че кандидат-президентската двойка Герджиков-Митева са лекуването, от което всички се нуждаем! Успех, Невяна! Успех, професоре! Това са потвърдилите имена досега за ИК Бургас.

1. Недялко Йорданов

2. Стефан Диомов

3. Тони Димитрова

4. Живко Иванов

5. Юри Ангелов

6. доктор Даниела Люцканова – анестизиолог-реаниматор

7. доктор Снежана Гаврилова – вътрешни заболявания

8. Добрин Вътев

9. Диана Саватева

10. Милен Георгиев

11. проф. Желчо Стефанов

12. проф. Иван Димитров

13. доцент Петранка Пипева
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР