Видин. Коалиция ГЕРБ-СДС във Видин регистрира днес листата си с

...
Видин. Коалиция ГЕРБ-СДС във Видин регистрира днес листата си с
Коментари Харесай

Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира листата си във Видин

Видин. Коалиция ГЕРБ-СДС във Видин записва през днешния ден листата си с претенденти за народни представители за идните избори на 11 юли. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Водач още веднъж е Росица Кирова от гражданската квота.

Две са новите лица в листата – мениджърът Мартин Иванов, който е от квотата на Съюз на демократичните сили, и спортистката, треньор по волейбол и учител Кристина Георгиева - гражданска квота.

„ На предходните избори хората споделиха, че няма по-добри от нас и ни сложиха преди всичко. Сега упованията са за още по-добър, отличен резултат. Вярвам, че ще го реализираме, тъй като сме един прелестен тим от експерти ”, сподели регионалният координатор на Политическа партия ГЕРБ-Видин Александър Матеев, който още веднъж е втори в листата.Той разясни, че партия ГЕРБ се е развивала през годините и постоянно се е вслушвала в настояванията и упованията на хората.

Пред медиите лидерът Росица Кирова акцентира, че цели в програмата на видинската листа си остават довеждане докрай построяването на магистралния път Видин-Ботевград и планът за тунел под Петрохан. Спирането на процедурата за влияние върху околната среда на прединвестиционното изследване на трасето за тунел под Петрохан, Кирова дефинира като национално изменничество и най-много изменничество против Северозападния район.

„ Изминат е извънредно дълъг път. Безотговорно е всяко едно държание, когато преждевременно или заради официални аргументи, някой реши да спре или да анулира тези планове ”, сподели Росица Кирова. Тя добави, че ръководещите, които и да са те, не трябва да не помнят, че гражданската сила не се лимитира до нечие ръководство. И може във всеки един миг да покаже на тези, които ръководят, кое е значимо за обществото. „ Суверенът желае тунел под Петрохан и автомагистрала до Видин. И в случай че суверенът е този, който дефинира дневния ред на обществото, а не служебният министър или служител, то разгадавам, че ще бъдем чути ”, разясни още Росица Кирова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР