Видин. Гласувах за Видин, за промяна. Гласувах срещу разветия юмрук,

...
Видин. Гласувах за Видин, за промяна. Гласувах срещу разветия юмрук,
Коментари Харесай

Росица Кирова, гражданска квота на коалиция ГЕРБ-СДС: Гласувах за една обединена нация

Видин. Гласувах за Видин, за смяна. Гласувах против разветия пестник, заканите, реваншизма. Това сподели пред публицисти през днешния ден лидерът от гражданската квота на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за Видин Росица Кирова, която даде своя избор в 49-та СИК, оповестиха от ГЕРБ - Видин .

„ Надявам се, че смяната може да бъде реализирана от всички дружно, обединени като общество. Гласувах за Парламент, в който да има разговор. И тези, които са в него, да мислят както за Видин и района, по този начин и за цяла България. Преди личното си его, личните си заявления и лозунги, преди личния си нарцисизъм. Тези избори са значими, тъй като те ще дадат визия какво желае българското общество и по какъв начин ще се развиваме в идващите години. На хората им би трябвало непоклатимост и предвидимост, ръководство, което да е в името на хората, само че не декларативно, а на процедура. Изборите са значими за Видин и района, тъй като имаме късмет този път да избираме мажоритарно, тъй като считам, че Видин ще избира този път персони ”, разяснява още Кирова.

Тя добави, че условието за гласоподаване единствено посредством машина в секции над 300 гласоподаватели ощетява по-възрастните хора и лимитира правото им на избор.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР