Видин е заприличал на джунгла заради безхаберието на общината и

...
Видин е заприличал на джунгла заради безхаберието на общината и
Коментари Харесай

Цветан Ценков, засрами се! Центърът на Видин заприлича на джунгла, хората псуват /снимка/

Видин е замязял на джунгла поради безхаберието на общината и градоначалника Цветан Ценков.
Потресени от протичащото се в регионалния център, локални поданици са разгласили фотография в обществената мрежа фейсбук. На фрагмента се вижда безстопанствен тротоар на ул. „ Бдин “. Мястото, предопределено за пешеходци, скоро не е било почиствано от израсналите треви, като те са станали толкоз високи, че прекосяването от там е мъчно постижимо.
Освен изобилната растителност, за по-голям резултат към отблъскващата панорама, има и паднало дърво. То се е строполило върху ограда на къща, като е толкоз високо, че върхът му се е опрял в покрива на жилището. Така вървенето по тротоара става задача невъзможна и хората са принудени да слизат на пътното платно, където се движат коли и по този метод да излагат здравето и живота си на риск.
Видинчани не стопират да показват недоволството си от ръководството на кмета Цветан Ценков, като мощно се надяват да се разсъни от дълбокия сън, който спи и да постави старания мизерията в града да намалее. Местните поданици от дълго време са се наслушали на неистини, а в последна сметка получават безхаберие, поради което Видин е замязял на джунгла.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР