Видимо надебеляла любовницата на Веселин Маринов - Веселина Пеева от

...
Видимо надебеляла любовницата на Веселин Маринов - Веселина Пеева от
Коментари Харесай

Бойко, тези докога ще се бъзикат с теб?! Надебелялата любовница на Веско Маринов кърши хора в Добрич след погрома на ГЕРБ в житницата на България

Видимо надебеляла любовницата на Веселин Маринов - Веселина Пеева от Добрич се е отдала на занимания с национални танци! HotArena попадна на фотоси, които демонстрират по какъв начин известната като Веса Сервитьорката кърши хора в компанията на певица и приятелки в хотелски комплекс в Добрич. П еева е облечена цялата в бяла дантелена рокля и даже от пръв взор си проличава, че е качила най-малко 10 кг.

Тържеството се е провело малко откакто премиера Бойко Борисов унижи пред цяла България гаджето й Веселин Маринов като сподели, че не желае крайници на този повече да стъпи на мероприятие на ГЕРБ. На фотосите от купона липсва Маринов, само че е допустимо той да е снимал. Веса обаче е в великолепно въодушевление макар заклеймяването на гаджето й.

Според източници на HotArena от ГЕРБ купона с национални танци е проведен от Пеева по случай преодоляването на структурите на ГЕРБ в Добрич от нея и фамозното и гадже. Въпреки, че ръководеща партия записа неприличен резултат на последните избори в житницата на България, Сервитьорката и Маринов са били удовлетворени, че са овладели общината посредством свои хора. Като по този метод са си обезпечи великодушен финансов поток към себе си. Не инцидентно Пеева се е освинила. Голямото плюскане за нея и артиста на Пайнер не е нереално разбиране, а действителност. Както HotArena към този момент разкри Веселин Маринов се е облажил от далавери със покупко-продажби с публични поръчки в Добрич. Веса Сервитьорката и Веско са въртели скандални схеми дружно с военноморският военачалник Пламен Манушев по прякор Лодкаря, който беше претендент на ГЕРБ за вицепрезидент, общинската в Добрич Зорница Михайлова по прякор Пъпчивата  и Иво Пенчев, ръководител на общински съвет в Добрич. Пенчев става подобен персонално по рекомендация на Веселин Маринов пред Цветан Цветанов, защото инцидентно или не е съученик на гаджето му Веселина.

И освен това. Цветан Цветанов и Маринов са отхвърлили създателят на ГЕРБ в града Румен Иванов, който през всички акции безапелационно е правил партията първа политическа мощ в Добрич. Но заради обстоятелството че не е желал да извършва поръчките на Веско Маринов е отхвърлен от последните парламентарни избори и на негово място поставят послушкото Манушев.

Цялата корумпирана тайфа е основана като такава и и била дадена мощ от някогашния номер 2 в ГЕРБ Цветан Цветано в. Личен другар на Веселин Маринов. След изгонването на Цветанов от ГЕРБ обаче фрагментите му в Добрич останали непокътнати. Именно за това Веселина Пеева и гаджето й си купонясвали нехайно. В политическите среди върви слух, че естрадния трубадур даже се подигравал на Бойко Борисов пред най - околните си хора.

Кога премиера ще почисти кочината в структурите на ГЕРБ в Добрич и ще измете оттова корупционния кръг на Цветанов и Маринов? Докога Борисов ще търпи всички в Добрич да му се подиграват, че една Сервитьорка се мисли за фактор в ръководството на града? Ако не измете тази групичка на идващите локални избори през октомври ГЕРБ ще претърпи съществено проваляне в региона, безапелационни са политически анализатори.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР