Видеоклипът с побой над момиче от друга тийнейджърка в Русе,

...
Видеоклипът с побой над момиче от друга тийнейджърка в Русе,
Коментари Харесай

Брутално насилие на тийнейджърка над по-малко момиче. Клиповете бяха мистериозно изтрити

Видеоклипът с побой над момиче от друга тийнейджърка в Русе, който провокира вълна от отвращение, към този момент е отстранен от обществените мрежи. Той бе оповестен преди броени дни и на него бе снимано по какъв начин нападателката души и удря с пестник в корема пострадалата, оповестява RuseMedia.
Според индивида, разгласил няколко видеа по тематиката, извършителката на действието е на 17 години, тренира бокс и постоянно тормози по-малки девойки. „ Раздава правораздаване и след това ги прави свои „ приятелки “, с цел да не се оплачат потърпевшите. Клиповете в този момент излизат нескрито, след следващата опасност към ученички и сигурно не са единствените! Изводите си направете сами, в какво общество живеем и по какъв начин възпитаваме децата си! Надявам се, способените органи да се намесят “, бе написано към обявата, само че след това видеата бяха изтрити.
Реакцията на хората, съумели да видят клиповете, бе изпълнена с отвращение. Те молиха да се вземат ограничения от родителите на момичето, както и да бъде сезирана полицията. Според някои от потребителите на обществените мрежи органите на реда към този момент са осведомени за случая. Мненията са, че на такива действия би трябвало да се дава гласност, с цел да се насочи вниманието на обществото към казуса с насилието, а отрицателни реакции имаше и против индивида, който е снимал побоя, вместо да го предотврати.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР