Видеоклип с брутално насилие над дете, се разпространява в социалните

...
Видеоклип с брутално насилие над дете, се разпространява в социалните
Коментари Харесай

8-годишно дете е насилвано сексуално и заснето от свои съученици

Видеоклип с брутално принуждение над дете, се популяризира в обществените мрежи. 8-годишно момченце е измъчвано полово и снимано с камера.
На адреса на фамилията детето го няма, нито майка му. Бабата показа, че не знае детайлности – нямала сили да гледа бруталните фрагменти. Допълни, че майката е на работа, а бащата от дълго време е изоставил фамилията. Благодарна е обаче, че детето е живо. Семейството не познава насилниците, само че удостоверява, че детето е редовно унизено в учебно заведение.
По информация на роднините му, момиченцето е било отведено след учебно заведение от негови по-големи съученици и по-късно измъчвано от тях.
От учебното заведение настояват, че детето не е идвало от 7 януари. Екип го е търсил, само че не е намерил – нито него, нито майка му.
„ Кординационният екип на учебното заведение е ходил няколко пъти в това семейство. Аз самата бях предходната седмица – извънредно оскъдно семейство. Живее в една стая при извънредно неприятни битови условия “, разяснява Латинка Ковачева.
От Агенция протекция на детето установяват, че върху момчето е осъществено тежко полово принуждение. Според тях изискванията в фамилната среда са положителни.
„ С детето работят психолози, на него му е оказана спешна намеса, за него продължава да се грижи майката “, сподели Миглена Аръшева, шеф на отдел „ Закрила на детето " в дирекция „ Социално подкрепяне “, Слатина.
Според обществените служащи детето е водено на учебно заведение, само че не е допускано. От учебното заведение отхвърлиха.
По случая е формирано досъдебно произвеждане и са арестувани две малолетни лица.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР