Видеоиграта Cyberpunk 2077, за която се твърди, че е една

...
Видеоиграта Cyberpunk 2077, за която се твърди, че е една
Коментари Харесай

Cyberpunk 2077 тръгва да превзема геймърския свят

Видеоиграта Cyberpunk 2077, за която се твърди, че е една от най-скъпите, правени в миналото, започва в международен мащаб в четвъртък, откакто нейните производители дадоха обещание да поправят графики, които рискуват да провокират епилептични припадъци.

Въпреки рекламата, почтена за холивудски филм, подготовката за дебюта беше всичко друго, само че не и гладка. Пускането беше отсрочено два пъти тази година и разработчиците бяха принудени да прибавят здравни предизвестия, откакто един критик се оплака, че играта предизвикала епилептичен пристъп,

Полският разработчик на играта CD Projekt RED съобщи, че търси „ по-постоянно решение “ за справяне с риска за здравето „ допустимо най-скоро “, заяви Агенция Франс Прес, съобщи БГНЕС.

Уебсайтът за рейтинг на развлеченията Metacritic е дал оценка на играта от 91 от 100 вероятни въз основа на 50 отзива, описвайки я като „ история с виртуален свят, екшън-приключения, ситуирана в Нощен град, мегаполис, захласнат от мощност, искра и трансформация на тялото “.

Рецензенти споделиха, че играта е надълбоко завладяваща и похвалиха нейното изображение на футуристичен кибер град, както и свободата, предоставена на играчите.

Но мнозина също по този начин показаха неточности в играта и неприятното качество на графиката, подбуждайки спор за разработчиците, продаващи незавършен артикул на цялостна цена.

" На общоприета PS4 (игрална конзола) графиките в тази игра наподобяват извънредно. Не мога да претърпявам ", сподели полският геймър Михал Мушински, представен от локалния уеб страница Komputer Swiat.

Председателят на CD Projekt RED, Адам Кичински, сподели в четвъртък пред уеб страницата на Onet.pl, че има над осем милиона предварителни поръчки за играта, наричайки това " свръхестествен резултат " и сподели, че тя работи " доста добре при множеството конфигурации ".

Марчин Ивински, режисьор и съосновател на CD Projekt RED, сподели по-рано пред AФП, че геймърите могат да чакат " ново качество " на прекарването, когато навлязат в неговия дистопичен свят. Ивински сподели, че студиото е основало " голям " онлайн свят.

Версията на британски език има 450 часа разговор, изразени от 125 участници. Главният воин на Cyberpunk 2077 е въоръженият " V ", който си проправя път през Нощния град - американски мегаполис, преливащ от спорове.

Играта включва и лицето и гласа на холивудската звезда безмилостният наемен палач от „ Джон Уик” Киану Рийвс.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР