Везните символизират равновесие и покой. Те обичат да помагат на

...
Везните символизират равновесие и покой. Те обичат да помагат на
Коментари Харесай

Ето защо Везните са идеалният партньор в живота

 защо-Везните-са-идеалният-партньор

Везните символизират равновесие и покой. Те обичат да оказват помощ на другите и са същински хуманисти.

Те се стремят към правдивост и мир, проявявайки много грижи към околните си.

Везните имат доста топла, спокойна и очарователна природа, по тази причина с лекост завързват другарства. Нямат доста другари, само че пък всички са същински.

Що се отнася до романтиката, то Везните са прелестни сътрудници. Някои ги считат за най-хубавия вид за дълготрайни връзки, което не е изненадващо.

Ако мислите за връзка с Везни, това е най-хубавото решение, което можете да вземете и ето за какво:

1. Везните са извънредно правилни

Везните нямат потребност от показност: те обичат същински. Встъпвайки в връзки с Везни, наложително бъдете правилни към тях, тъй като те не одобряват друго.

Везните ще бъдат постоянно на ваша страна и няма да ви предадат за нищо. Те даже няма да гледат за други евентуални любовници и няма да си разрешат да се заиграят с никого.

Нужни сте им единствено вие!

2. Обичат да радват хората

Везните са необикновено самоотвержени и обичат да провокират усмивка у близките. Ако могат да оказват помощ на най-малко един човек, наложително ще го създадат.

За своя сътрудник са подготвени на съвсем всичко, непроменяемо поставяйки го над всичко останало. Ако ви се е приискало да вечеряте у дома, Везната незабавно ще отиде до магазина, ще купи всичко належащо и ще направи вкусна вечеря.

Везните имат голямо сърце и за тях е значимо да се усещат обичани, ценени и щастливи.

3. Везните са доста любвеобилни

Ако ви е необходим сътрудник, който непрекъснато ще ви обсипва с обич, ще ви взима със себе си на пътешествия и ще се хвали с вас пред родственици и близки, няма по-добър вид от Везните!

Везните не умеят и не желаят да сдържат любовта си. Те разбирам единствено безусловната, цялостната, дълбока обич.

С Везните ще получите всичко вкупом, а в отговор им е необходим единствено любящ, добър и подкрепящ ги сътрудник.

Везните се усещат неуютно в самотност и когато си намерят сътрудник, му се отдават на 110 %! Те обичат да обичат и постоянно могат да ви оправят настроението в случай че сте тъжни.

4. Везните са непоправими романтици

Не очаквайте от Везните елементарна вечеря в ресторант или вървене на кино – за тях това е прекомерно тривиално. Заради колегата си те са подготвени да стигнат колкото би трябвало надалеч, устройвайки му неповторима среща, подбрана съгласно персоналните му усети.

Те чуват всички ваши думи и виждат какво ви харесва.

Везните ще ви изненадат с вечеря с три ястия, когато се върнете у дома след тежък работен ден, просто тъй като желаят да видят усмивка на лицето ви.  Ще ви изсвирят ария, ще ви напишат стих и ще ви разходят на плажа през нощта – в никакъв случай няма да им омръзне да ви вършат щастливи!

5. Везните не обичат спорове

Още една позитивна линия на Везните е умеенето им да виждат и двете страни на всяка история и не бързат да вършат заключения. Те имат вяра в справедливостта и се стараят да заобикалят спорове.

Везните могат умерено и почтително да обсъдят всичко, а в случай че се ядосате и започнете да викате, ще си тръгнат и ще се върнат, до момента в който не се успокоите.

Везните не обичат да наливат масло в огъня и постоянно резервират хладнокръвие. Ако ви е необходим спокоен сътрудник, който не покачва глас и постоянно ще откри време да ви изслуша, то Везните ще ви паснат идеално!

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР