ВезниСтрастта между вас и вашия партньор вероятно ще се засили

...
ВезниСтрастта между вас и вашия партньор вероятно ще се засили
Коментари Харесай

ХОРОСКОП на Везни, Скорпион и Стрелец за месец МАРТ

Везни
Страстта сред вас и вашия сътрудник евентуално ще се ускори през този месец. Близките ви може да ви подлагат на критика за неуместно проявление на страсти, само че това надали ще ви попречи да се насладите на възприятието, което носи любовта. Ако не сте фамилни, евентуално някой ще разкрие сантименталните си усеща към вас. Може да очаквате вълнуващи мартенски  дни на изобретение. Относно финансите, този месец ще бъде доста добър. Може внезапно да се натъкнете на нарастване на приходите си, което ще ви разреши да харчите за желанията си, а освен за покупки от първа нужда. Бихте могли да употребявате „ непотребните “ пари, с цел да укрепите спестяванията си или да изчистите задълженията си. През този месец ви следва да вземете някои значими решения за извеждане на вашият бизнес на още по-предни позиции.
Скорпион

Ако сте самотни, за жал множеството от вас да чакат още един неблагоприятен  месец за намирането на сродна душа. Вероятно усещате, че е настъпил моментът да се задомите. Би било рационално да преразгледате този ваш проект и да не действате преждевременно. Погледнете на себе си от дълготрайна вероятност и вижте дали партньорството ви върви по метода, по който желаете. Вашите доходи и разноски може да се двоумят през този месец. Въпреки че може да почувствате предпочитание да похарчите повече поради положителния паричен приток, вашият сътрудник или обичан човек евентуално ще ви лиши от обилните разноски. Към края на месеца може да се наложи авансово да планирате финансовата си тактика за осъществяване на всичките си цели. Така или другояче през март ще бъдете в добра форма да вземате финансови решения.

Стрелец

Може да очаквате да получите драгоценен подарък или величествен жест от своя важен човек преди края на април. За самотните това може да е още един задоволителен месец. Изглежда ще се съмнявате в искреността на колегата си. Тези подозрения обаче ще бъдат просто заблуда, и в диалог с обичаният човек ще се убедите в същинските планове. Бъдещето ви дружно наподобява розово. Март се обрисува да бъде необикновен месец за вашите финанси. Паричните интервенции може да ви разрешат да се радвате на огромна възвръщаемост. Ако се занимавате със обезпечаване или финансов мениджмънт, бихте могли да увеличите приходите си, предлагайки своя опит и услуги. Можете също по този начин да се занимавате с благотворителни действия този месец, само че е целесъобразно да деянията нараснало внимание при харченето.

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР