Ветеринарният ветеринарен лекар в страната е издал предупреждение към собствениците

...
Ветеринарният ветеринарен лекар в страната е издал предупреждение към собствениците
Коментари Харесай

Най-добрият ветеринарен лекар издава предупреждение към собствениците на XL Bully в Обединеното кралство, тъй като законовата забрана е само след две седмици

Ветеринарният ветеринарен доктор в страната е издал предизвестие към притежателите на XL Bully, защото се задава новата възбрана за размножаване.

Шеф Ветеринарният доктор Кристин Мидълмис направи молбата по-малко от две седмици преди новите закони да подсигуряват, че рисковите кучета се държат на мотив и с намордник, когато са на публични места.

Правителството вкара ново законодателство, откакто Mirror организира акция за главен ремонт на Закон за рисковите кучета, след поредност от смъртоносни офанзиви.

От неделя, 31 декември, ще бъде нелегално да се развъждат, продават, популяризират, подаряват, разменят, изоставят или оставят кучета XL Bully да се разхождат.

От 1 февруари притежаването на XL Bully в Англия също ще бъде престъпно закононарушение, в случай че няма документ за освобождение.

Остават единствено шест седмици, с цел да могат притежателите да получат подобен. За да дава отговор на условията, кучето би трябвало да има микрочип, да има застраховка „ Гражданска...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР