Ветеранът от хедж фондовете Антъни Скарамучи изрази увереност, че базираната

...
Ветеранът от хедж фондовете Антъни Скарамучи изрази увереност, че базираната
Коментари Харесай

Coinbase вероятно ще спечели делото срещу SEC крипто експерт

Ветеранът от хедж фондовете Антъни Скарамучи изрази убеденост, че основаната в Съединени американски щати борса за криптовалути Coinbase в последна сметка ще надделее в правосъдната си борба против Комисията за скъпи бумаги и фондови тържища на Съединени американски щати (SEC).

По време на конференция в университета Дюк създателят на SkyBridge Capital означи и евентуалното влияние на новото президентство на Тръмп върху крипто регулирането, като допусна, че въпреки то да може да донесе краткосрочни изгоди, може да докара до дълготрайна правна непредсказуемост.

“В “, съобщи Скарамучи.

Експертът изрази мощен оптимизъм във връзка с правния проблем на Coinbase, която понастоящем е изправена пред обвинявания в нарушение на законите за скъпите бумаги.

Той чака, че даже в началото да има неуспехи, делото в последна сметка ще откри триумф, като е допустимо да доближи до Върховния съд:

Миналия месец анализаторът на Bloomberg Елиът Стайн също се произнесе по въпроса, като даде на Coinbase 70% късмет да завоюва настояването за преустановяване на делото със SEC.

Комисията в началото заведе дело против Coinbase през юни 2023 година, обвинявайки борсата в нарушение на законите за скъпите бумаги, в това число продажба на нерегистрирани скъпи бумаги и ръководство на нерегистрирана борса/брокерска организация.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР