Ветеранът Мартин Камбуров изненадващо ще се върне в Берое, по-малко

...
Ветеранът Мартин Камбуров изненадващо ще се върне в Берое, по-малко
Коментари Харесай

Камбуров изненадващо се завръща в "Берое"

Ветеранът Мартин Камбуров изненадващо ще се върне в " Берое ", по-малко от денонощие преди подновяването на шампионата в Ефбет лига. Новината заяви " Спортал ", като по-късно бе потвърдена и от старозагорския клуб, към момента импровизирано. Очаква се 40-годишният нападател да подпише контракта си с " Берое " на следващия ден.

Тази стъпка е непредвидена, защото Камбуров имаше контракт с " ЦСКА 1948 " и за идващия сезон и нищо не предвещаваше напускането му. Новакът в Ефбет лига обаче се е съгласил да продаде голмайстора си на " Берое ", където той игра от лятото на 2017 до юли 2020 година През този интервал той записа 77 мача и 48 гола, само че напусна, защото треньорът Димитър Димитров-Херо не можа да му подсигурява титулярно място.

Очаква се на следващия ден да станат ясни аргументите за неочакваното решение и обяснението на самия напападател. Нещо повече, събитията се случват толкоз бързо, че ветеранът може да играе още веднъж за старозагорци в съботното посещение против " Ботев " (Враца).

Камбуров стартира добре престоя си в " ЦСКА 1948 " и досега бе отбелязал 8 турнирни гола. С това той към този момент има 246 гола и се нуждае единствено от още 7 попадения, с цел да изравни достижението на Петър Жеков за най-вече попадения в елитната ни дивизия (А група, Първа лига, Ефбет лига) - 253.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР