Ветеран от военно-въздушните сили на САЩ си направи подарък за

...
Ветеран от военно-въздушните сили на САЩ си направи подарък за
Коментари Харесай

90-годишен ветеран от ВВC си купи Chevy Corvette C8

Ветеран от военно-въздушните сили на Съединени американски щати си направи подарък за 90-ия си рожден ден, като си купи чисто нов червен Chevy Corvette Stingray, моделна година 2021. Американецът разкри, че това е четвъртата версия на именитото купе, която си купува през своя живот.
90-годишният някогашен боен водач Чък Кук купи своя автомобил от дилър на Chevrolet, който разгласява във Фейсбук трогателни фотоси от доставката на машината на своя клиент. Нещо повече – дилърският център провел особено мероприятие, с цел да уважи събитието. На него Кук получи и специфична торта със фотография на Corvette на глазурата.


 104-годишен деец получи като подарък кола, която искаше да купи 104-годишен деец получи като подарък кола, която искаше да купи
Може ли човек да кара автомобил и даже желае да си купи нов модел, когато е на 104 години? Тези въпроси очевидно не тормози Клинт Джонсън...
Възрастният мъж живее в Лисбърг, щата Флорида, оповестява локалният вестник Leesburg Daily Commercial. Пред изданието Чък разкрива, че си купува коли от този модел от 1981 година, когато се е сдобил за първи път този модел. Той е сграбчил сърцето му и от този момент си е купил още две коли, преди в този момент да се снабди и с най-новото потомство на Corvette.

“Очаквам с неспокойствие края на пандемията, с цел да мога да демонстрирам новия си автомобил на разнообразни изложения “, споделя Кук, който е огромен почитател освен на Corvette, само че и на марката Chevrolet и във всекидневието си кара кросоувър Equinox.
Впрочем, Чък Кук не е единственият образец за сходно нещо напоследък. 78-годишен мъж от Ню Йорк си купи McLaren 720S, а различен дядо – на 80 години се похвали, че всеки ден кара своето Ferrari F40. Рекордьор обаче е 107-годишен гражданин на Съединени американски щати, който продължава да пътешества из страната със своя двуместен червен Mercedes SLK 320.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР