Веско Ешкенази е предложил брак на жена си Станислава на

...
Веско Ешкенази е предложил брак на жена си Станислава на
Коментари Харесай

Веско Ешкенази предлага брак на плажа в Ница

Веско Ешкенази е предложил брак на жена си Станислава на плажа в Ница. Виртуозният цигулар е приготвил пръстена и шампанското и чак тогава е изрекъл заветните думи.

Любовта им пламва на сцената, до момента в който репетират „ Четирите годишни времена “ на Вивалди. Очарователната виолистка първоначално даже не осъзнала интереса му към нея, описаха двамата музиканти по Би Ти Ви.

„ Докато репетирахме, Веско доста постоянно се обръщаше към виолите. Приемах го като знак, че би трябвало по-усърдно да работим. Но на един концерт той получи букет от публиката, обърна се към мен и ми го връчи. Приятно се изненадах и видях, че има различен взор и усмивка към мен “, показа Станислава за началото на връзката им.

 „ След това свирихме на морето. Щях да пътувам самичък, а оркестърът с други коли. Тя обаче се обади и ми сподели, че няма място в уговорения авансово автомобил. Помоли да пътуваме дружно и аз не можех да допускам какво ми се случва. Веднага се съгласих. От първия миг започнахме да приказваме и постоянно имахме тематики за диалог. Може би в действителност по този начин се открихме, пътувайки “ – споделя Веско Ешкенази. Той й предлага брак в Ница по време на пикник на плажа, до момента в който гледат залеза.

„ Бях се подготвил с пръстен още от Холандия и с една бутилка шампанско в ледник. Казах й, че би трябвало да се прибера за секунда до хотела. Върнах се с пръстена, с шампанското и с една пица “, споделя цигуларят. Шампанското пуква, само че уговорките на двамата ги завъртат в разнообразни направления. Едва когато пандемията ги събира в Холандия за по-дълго време, се случва и приказната женитба в Амстердам в стеснен кръг. Преди месец те се врекоха един на различен, а очевидци са били синовете на Веско.

„ Бях доста щастлива. Очакваше се да вали сняг, а и ни предизвестиха, че церемонията ще е къса поради пандемията. Всъщност се оказа прелестен безоблачен ден, всички бяха усмихнати, а самата гала беше доста готина. Може би тази камерност ни даде късмет да усетим, че това в действителност да е нашият ден “, показа  Станислава.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР