Весело настроение с приятни изненади в днешния празничен ден донесоха

...
Весело настроение с приятни изненади в днешния празничен ден донесоха
Коментари Харесай

Малчугани закичиха кмета Тотев

Весело въодушевление с приятни изненади в днешния празничен ден донесоха децата от 4-та група на ДГ "Майчина грижа. Те бяха извънредно разчувствани от срещата си с кмета Иван Тотев и нетърпеливи да му завържат мартенички.
В заседателната зала на Община Пловдив пред чиновниците на администрацията те извършиха няколко песни и стихотворения за пролетта и Баба Марта, с пожелания за здраве, благодат и шанс. Под управлението на шефа Маня Върбанова, заместник-директора Светлана Джаникян и учителите те сътвориха ведра конюнктура с доста усмивки.
Както повелява традицията кметът Иван Тотев завърза мартеница на всяко едно от децата с благопожелание да са здрави и доста послушни. Освен бурни ръкопляскания за положителното си показване малчуганите получиха дарове и вкусни лакомства.
Специално за 1 март учениците от пловдивските читалища и възрастните хора от пенсионерския клуб в регион "Западен " също почетоха празника и закичиха чиновниците с ръчно направени от тях мартенички. След това те продължиха да радват пловдивчани по Главната улица завързвайки им бели и червени знаци на пролетта.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР