ВЕСЕЛИН РУСИНОВ, ПРАТЕНИК НА БЛИЦ В ГЕРМАНИЯ Треньорът на Лудогорец Димитър

...
ВЕСЕЛИН РУСИНОВ, ПРАТЕНИК НА БЛИЦ В ГЕРМАНИЯ
Треньорът на Лудогорец Димитър
Коментари Харесай

Херо: Брояха ни за аутсайдер! Доказахме, че сме отбор

ВЕСЕЛИН РУСИНОВ, ПРАТЕНИК НА БЛИЦ В ГЕРМАНИЯ

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров беше доста благополучен след равенството 1:1 с Хофенхайм, което класира " орлите " на 1/16-финалите в Лига Европа. Жребият ще се тегли в понеделник от 14 часа. " Емоционално изживях този мач. Искам да се върна малко обратно при жребия, когато се паднахме в подла група. Всички ни брояха за новобранец, само че ние доказахме, че сме тим. Щастлив съм ", сподели Херо.

" Да, през днешния ден беше тежко, изключително след аления картон на Кешерю. Но с цялостното ни присъединяване, справедливо се класираме напред ", продължи Димитров. 

" Домакините имаха едно състояние преди почивката, дори не беше чисто, само че ни вкараха от него. Втората част при този отрицателен резултат трябваше да пожертвам, до 55-ата минута имахме няколко тежки момента, само че ние бяхме длъжни да рискуваме и да вкараме гол ", показа експертът.

" Не мога да разясня съдийството. Убеден съм, че и да е имало неточности, то те не са били тенденциозни. Дори и да е сбъркал реферът някъде, не е ощетил никой от двата тима преднамерено ", сподели Димитров. 

" Хофенхайм е доста мощен с подаванията си в центъра, опитахме се да им затворим зоните. Щяхме да имаме още обстановки, в случай че не бяхме получили този гол. Но на фона на цялостното ни показване, справедливо продължаваме ", продължи треньорът на Лудогорец. 

" Вкараха ни в миг, в който имахме преимущество. Подходихме със същата тактичност като в първия мач. През втората част трябваше да рискуваме повече, защото резултатът не ни устройваше. След аления картон трябваше да се затворим повече. Направихме и неточности, само че напрежението си сподели думата ", добави Херо на конференцията след мача.

" Да се порадваме на триумфа, а за идната фаза ще мислим след Нова година. Да не забравяме, че зад нас финишираха тимове с по-големи бюджети и от по-силни шампионати. Това би трябвало да се регистрира ", удовлетворен е треньорът на Лудогорец.

БЛИЦ ПРЕДСТАВЯ ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРСКОТО УЧАСТИЕ В ЕВРОПА

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ЛИГА ЕВРОПА 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР