Весела Лечева съобщи с писмо до медиите, че напуска Националния

...
Весела Лечева съобщи с писмо до медиите, че напуска Националния
Коментари Харесай

Лечева напуска НС на БСП, не е съгласна с „братоубийствената война“ срещу Радев

Весела Лечева заяви с писмо до медиите, че напуща Националния съвет на Българска социалистическа партия .

Витоша не е единствено спорт, а и здравето на нацията ни, сподели служебният министър на спорта

Олимпийската медалистка и петкратна международна шампионка по спортна пукотевица членува в партията от 22 година в последните служебни държавни управления на президента Румен Радев беше състезателен министър .

„ Влязох в Българска социалистическа партия като човек, който си слага високи цели и не се опасява да отстоява правилата си. Моята визия бе тя да е модел и мотор за едно заслужено и прогресивно ръководство на страната, което да утвърждава достолепието и самочувствието на нацията. През годините в управлението на Българска социалистическа партия имаше уважавани общественици, приети специалисти, хора с богат професионален и житейски опит. За страдание, в последните месеци управлението на Българска социалистическа партия, на което персонално аз гласувах доверие, се отклони от този път. То заложи на властнически метод на ръководство, обезличи партията, в профил с процедурни хватки социалисти с друго мислене. Започна братоубийствена война с президента Румен Радев, подсилен и определен от левите хора в България. Водеше тази война паралелно с нашия главен политически конкурент – ГЕРБ. В резултат на тези дейности загуби задълго лидерските позиции и доверието на гласоподавателите в страната “, аргументира се Лечева.

На фона на другите партии резултатите на Българска социалистическа партия са неоспорим триумф, сподели тя

Тя прецизира, че решението да напусне управлението на Българска социалистическа партия е премисляно от дълго време, само че не е взето елементарно.

„ Съобщавам решението си в този момент, в края на годината и след локалните избори, с цел да не бъда упреквана, че съм попречила на акцията. А и имах, въпреки и нежна вяра, че след тези избори ще има почтен диалог и разбор за резултатите. Вместо това чухме следващите хвалби, които не дават отговор по никакъв метод на действителната картина. Дадох си сметка, че не съм в положение да трансформира нищо в политиката на управлението, което в последните години не се вслуша в нито един рационален глас, изневери на високите цели, съобщи ползите на нашите симпатизанти и членове “, разяснява още спортистката.

Гледайте във видеото последното изявление на Весела Лечева като спротен министър в предаването „ Защо, господин министър? “

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР