Вероятно всяка жена на планетата в момента завижда на Емили

...
Вероятно всяка жена на планетата в момента завижда на Емили
Коментари Харесай

Бисексуална ли е Емили Ратайковски

Вероятно всяка жена на планетата сега завижда на Емили Ратайковски. Все отново, тя се среща не с кого да е, а с мъжа-мечта Брат Пит.
 Брад Пит, Емили Ратайковски и по какъв начин се развива връзката посред им
Колко близки са станали Брад Пит и Емили Ратайковски

Любовни страсти и вълнуващи прекарвания

Че двамата прекарват време дружно неведнъж са потвърждавали техни общи познати. Според тях обаче артистът го дава умерено и не бърза да се обвързва съществено.

Засега знаем, че той и Емили Ратайковски са били на няколко срещи, на които е проличало, че се харесват и са разчувствани да видят накъде ще се развият връзките им. Въпреки, че връзката им (ако можем да я назовем така) е още в доста ранен стадий, изгледите тя да се развие по-сериозно, са в действителност много положителни.
 Снимка 590565

За срещите сред Емили Ратайковски и Брад Пит се заприказва, откакто моделът публично се раздели със брачна половинка си Себастиан Беър-МакКлард.

За разрива в връзките им до момента по този начин и не знаехме повода. Но наблюдателните почитатели към този момент имат съмнение, което са подготвени да поддържат с доказателство.

А то се крие в едно от последните видеа на Емили Ратайковски в TikTok. От него можем да си създадем заключението, че е напълно евентуално тя да е бисексуална. Видеото на Емили е в действителност споделено такова - преди оповестено от актрисата Шей Мичъл, която обществено се е обявявала за бисексуална.
with @shaymitchell
Емили Ратайковски обаче прибавя нов, собствен край на клипа. На фрагментите тя демонстрира личния си диван от зелено кадифе - отпратка към видеото на Шей Мичъл, с което тя тогава признава, че е бисексуална.
 Емили Ратайковски, Blonde и за какво моделът е срещу кино лентата за Мерилин Монро
Защо Емили Ратайковски е против кино лентата за Мерилин Монро

Blonde има още един критик

Феновете очевидно одобряват поста на Емили като напълно публично нейно самопризнание, че също е бисексуална. " Толкова се гордея с теб и за теб ", написа един от тях в мненията. Дали обаче Емили в действителност е осъзнала смяна в сексуалността си, остава да разберем в бъдеще, когато самата тя реши да разяснява въпроса.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР