Вероятно помните случаите, когато при важно решение, съдбоносен избор, в

...
Вероятно помните случаите, когато при важно решение, съдбоносен избор, в
Коментари Харесай

Чули сте Глас в главата си? Това е Съвет от пазителя на Библиотеката на Живота!

 26982235_2057905304439558_2144078650_o Вероятно помните случаите, когато при значимо решение, предопределен избор, в главата ви като че ли стартира да звучи глас и да шепне настоятелно: „ Не отивай там, не инвестирай в това дружество, не се свързвай с този? “

Какво се случва, когато вие не го послушате и действате по собствен метод? Със сигурност всичко протича съгласно най-лошия сюжет, а вие, да, помните и това, съжалявате, че сте пренебрегнали невидимия си консултант. А на кого в действителност принадлежат тези мъдри предизвестия?

Нашата вътрешен глас, грижлив ангел или гласът на разсъдъка? Отговорите на тези въпроси открих, когато се потопих в пространството сред животите в магическата библиотека на Света на Душите. Книгите на животите ви са в Огромна стая, с безчет лавици с книги и свитъци.

Рафтовете наподобяват безкрайни, и на широчина и на височина – без значение накъде гледате, няма да видите край. Текстовете, съхранявани върху тях, са необикновени. Всеки е ръкопис на живота на нечия душа. И множеството от тях блестят със сребрист цвят. В библиотеката постоянно има душа – страж.

Нейната задача е да следи светлината, която излъчват книгите, реагирайки и на най-малките промени. И тази работа е моя!

 ГЛАС

Книга Втора

Просветление. На идващия рафт виолетово зарево обгърна хубав свитък. Внимателно развъртвам пергамента – душата на неговия собственик в този момент живее живота на тибетски духовник.

Младият човек е на 24-годишна възраст, само че към този момент е постигнал положението на цялостен мир и естетика – плануваната цел за реализацията. Гласът ми в главата му звучи леко и прелестно – давам позволение да се върне в Света на душите преди крайния период.

Книга Трета

Дано да ми стигне времето! Остър чернеещ пушек над идната книга ме откъсва от приятната задача. В ръцете ми се разпростират едвам първите страници на живота на малко тригодишно момиче, което разхождайки се в гората дружно с майка си, ненадейно се втурва към автомагистралата. Виждам камион, който лети към нея, а душата ми стартира да вибрира в боязън. Рано е!

Тя не би трябвало да си тръгне в този момент! Тя би трябвало да стане мощна и властна жена – лечителка и да оказва помощ на хората! Но гласът ми в главата на детето не е задоволително мощен, с цел да го спре! Какво да направя?

Аз трескаво сканирам забележимото пространство и намирам ненадейно избавление – едно подивяло горско куче, съвсем вълк, се подчинява на моята команда и се затичва към него. Малкото момичене стопира ненадейно, по-късно се обръща и се втурва назад към майка си.

Връщайки се от следващата си задача в Света на Душите, в този момент се усещам необикновено щастлива: „ Аз се оправих! “

А вие, когато идващия път чуете ГЛАС  в главата си – послушайте го- той не ви желае зло.

Агнеса Кацамунска

Вашето подсъзнание може да ви оказва помощ всеки ден – помолете го

Първото нещо, което би трябвало да знаете – вашето подсъзнание постоянно работи. Това значи, че е интензивно денонощно, без значение от дали вие му въздействате или не. Подсъзнанието управлява вашия…

Цялата публикация

Вашите четири съдбоносни стъпки в Новата година

За множеството хора всяка Нова година е празник, който е обвързван с резюме на миналата година, намисляне на стремежи за идната, отърваване от нещо остаряло и придобиване на нов …

Цялата публикация

Токсичните убеждения – спрете да тровите вашето подсъзнание!

От склонността към такива убеждения страдат извънредно доста хора. И постоянно даже не осъзнават – точно тези токсични убеждения не им разрешават да осъществят позитивни промени, пречат на творчеството и…

Цялата публикация  

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР