Вероятно още в сряда в Народното събрание ще се внесе

...
Вероятно още в сряда в Народното събрание ще се внесе
Коментари Харесай

Нагази в дълбокото! Изпратиха сигнал срещу Костадинов до ГДБОП заради призив за масови безредици

„ Вероятно още в сряда в Народното събрание ще се внесе предложение за изпращане на оръжие за Украйна. Бъдете подготвени, в случай че би трябвало да излезем на улицата, бъдете подготвени, в случай че би трябвало да блокираме площади, бъдете подготвени, в случай че би трябвало да се бием, тъй като по-добре да протестираме тук и да имаме стълкновения с органите на реда, в сравнение с да станем очевидец на забъркването на България в спора и да станем свидели на края на третата българска страна ”. Този апел насочи от Facebook профила си към последователите си водачът на „ Възраждане ” Костадин Костадинов.

Във видеото му се показва още, че над света е надвиснала Евроатлантическа опасност, която би трябвало да бъде спряна.

„ Ситуацията е такава, че по всякакъв начин ще се опитат да създадат държавно управление с една цел и тя е да вкарат България в спор. Ако бъде решено в Народното събрание изпращането на оръжие за Украйна, идната стъпка ще бъде изпращането на военни елементи. Може би първоначално като помагачи и съветници. Ние би трябвало да създадем по този начин, че да не го позволяваме, като разновидностите са или да няма държавно управление или да има държавно управление с мандат на „ Възраждане ”, съобщи Костадинов.

Той е безапелационен, че „ Възраждане ” е подготвена да ръководи сега.

„ В Народното събрание нас не ни чака борба, а война и ние сме готови за нея. 27 индивида сме и считам, че ще се оправим, тъй като няма смисли броя, а качеството. Нашите съперници доста бързо ще схванат, че това което желаят да създадат те няма да случи и няма да допуснем България да вземе страна във войната.

По думите му българското общество е доста болно и не приема страната си за своя.

Призивът на Костадинов към последователите му за подготвеност към митинги и всеобщи вълнения предизвика писателят Радослав Бимбалов да изпрати сигнал до прокуратурата против водача на „ Възраждане. Това заяви той във Facebook профила си.

Ето и целия му статус:

Преди малко изпратих персонално подписан, неанонимен сигнал до ГДБОП по отношение на водача на Възраждане. Надявам се органите на реда да работят задоволително бързо, тъй като този господин през днешния ден искрено прикани своите последователи към всеобщи вълнения и приложимост на принуждение.

В едно видео, снимано в класическата стилистика на мутро-шофьор, господин Копейкин (не дръзвам да му кажа Костадин, тъй като може да е запазил това име като комерсиална марка) си разреши да призове своите последователи да излязат и (цитирам) „ да се бият, да реализират стълкновения с органите на реда “ другата седмица.

В обръщението си този политикантроп, претендиращ да е историк, приказва и други безумици – като да вземем за пример това, че Втората Световна почнала през 1941 с нападението на Германия против Съюз на съветските социалистически републики. Тоест въобще няма 1939 в тази история, не съществува навлизане в Полша (двустранно, апропо – от запад Хитлер, от изток – Сталин).

Да държиш в омаята на нелепостта и незнанието своите почитатели е едно. Но да ги водиш искрено към революция е неприемливо по всички закони, даже и на нашата жална родина. Затова е редно ГДБОП да се задейства незабавно. Чакам.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР