Вероятно много пъти сте харесвали на витрината някой от онези

...
Вероятно много пъти сте харесвали на витрината някой от онези
Коментари Харесай

6 стайлинг идеи как да носим панталон с басти

Вероятно доста пъти сте харесвали на витрината някой от тези с висока талия, с фини басти и в страховит цвят. Дори сте си представяли по какъв начин ще се впише в дрешника ви тъкмо той и тъкмо в този колорит, само че... действителността от време на време е друга. Оказва се, че нито кройката е вашата, нито го има във вашия размер. Истината е, че за този вид панталони би трябвало да намерите вярната кройка за вашата конструкция.
               

Моделите, които са мощно разкроени и дълги, са подобаващи за високи и слаби девойки, до момента в който за по-ниски е по-добре панталонът с басти да е с дължина до глезена и да се стеснява надолу. Този вид дреха е сполучлива за наблягане на талията, като в това време може да прикрие съществуването на по-едър ханш, като тогава не би трябвало да е тънък, а да бъде в права или разкроена кройка, даже може да е леко oversize, като моделът на Plamenna Fashion Boutique, който открихме в.
               

След като намерите перфектния модел за вас, няма да ви е мъчно да го комбинирате, тъй като през зимата той би стоял извънредно стилно с поло блуза от памук или тънко плетиво, с пъстър пуловер и несъмнено, с риза. Може да опитате и с наслоение, като го съчетаете с обичания си тишърт и сложите от горната страна разкопчана риза от, блейзър и палто.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР