Вероломно нападение срещу правителството, така премиерът окачестви критиките, които отправи

...
Вероломно нападение срещу правителството, така премиерът окачестви критиките, които отправи
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Изказването на Радев е вероломно нападение срещу правителството

Вероломно нахлуване против държавното управление, по този начин министър председателят окачестви рецензиите, които насочи към него тази заран президентът. Той прикани Радев да сезира прокуратурата, в случай че има данни, за негов общ бизнес с Делян Пеевски и на собствен ред зададе няколко въпроса към президента.

Бойко Борисов: Колко костват изборите на президента Радев и по какъв начин се контракти с Движение за права и свободи за поддръжката. С Делян Пеевски ли го направи.Виждате ли по какъв начин гадно звучи. Защото хайде в този момент той да дава конференция и той да седне и да изяснява същото. Това добре ли е? Абсолютно ми е чиста съвестта. Тук желае да се обърна към президента. Ако има каквито и да са данни за мой бизнес, тъй като това е безспорна неистина, за нещо общо, което да съм направил с Делян Пеевски, го апелирам неотложно, през днешния ден да сезира прокуратурата, КОМПИ, която желае институция. тъй като аз настоявам, че такива няма.
Скандалът сред „ Дондуков ” 1 и „ Дондуков ” 2 се развихри след телевизионно изявление на Бойко Борисов в сряда, в което министър председателят направи съществени забележки за синхрона сред двете институции и уточни началника на президентския кабинет Иво Христов като главен провинен за напрежението сред тях. От своя страна президентът Радев отвърна, че възприема като груба операция споменаването в едно изречение на хора от неговата администрация с името на депутата Делян Пеевски.

 Румен Радев: Моят екип не е повода за напрежението сред институциите Румен Радев: Моят екип не е повода за напрежението сред институциите
"Споменаването в едно изречение на хора от моята администрация с името на господин Пеевски, аз схващам като груба операция ", разяснява президентът Ру...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР