Верният изход за държавата е избори 2 в 1“. Това

...
Верният изход за държавата е избори 2 в 1“. Това
Коментари Харесай

Нинова пак плаши: Подпише ли се това споразумение с Украйна, България влиза пряко във войната

„ Верният излаз за страната е избори 2 в 1 “. Това съобщи изрично пред Българска национална телевизия водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.
„ Не излъгахме никого от тези, които са ни избрали, уточни водачът на Българска социалистическа партия. Ние сме срещу задкулисие, паралелни сделки. Няма по какъв начин да се предадем, останахме съвсем единствената опция на това, което се случва, ние сме единствената опция “, сподели соцшефката.
Нинова акцентира, че непрестанно се борят с модела на задкулисието. „ Някой да е чувал по време на ръководството ни с ПП-ДБ да е имало такива кавги, да сме делили порции във властта, попита Нинова. Имаше в най-големите рецесии стабилизиране на стопанската система. Нямаше аграрни митинги. Българска социалистическа партия в това държавно управление бяхме вътрешният коректив от всички нелепости, които ПП-ДБ в този момент натвориха “, сподели водачът на Българска социалистическа партия.
„ Приемането ни в Шенген по въздух и вода беше оттегляне от националния интерес. Изпълнили сме всички условия за цялостно приемане. Нито една друга страна не е имала изискване за приемане на бежанци. Само нас унижиха по този метод “, добави Нинова.
Тя изясни, че в кабинета на Кирил Петков Българска социалистическа партия са били единственият коректив, който е спирал нездравословни решения и не разрешавал на ПП-ДБ да вършат нещата, които в този момент сътворяват в този кабинет.
„ Ще поставим всички старания да не се подпише съглашение с Украйна. Категорично сме срещу български войски да бъдат изпращани в Украйна. Това значи директно включване на България във войната, а това значи тежки последствия за това ”, добави Нинова.
Тя е безапелационна: „ Води се проведена, добре финансирана пропагандна война против Българска социалистическа партия. Постоянно се излива тази платена агитация, нормално преди избори. Големият въпрос за софийската организация е, че се прегръщат с тези, против които се бориха в предизборната акция. ”
„ Опитът да се концентрира огънят върху една личност – мен, е с цел да се внуши, че това е лидерска партия и съм деспот. Партията остана бодил в петата. Желанието да завладяват Българска социалистическа партия, с цел да ни подчинят, няма да им се случи ”, сподели още тя.
„ Липсата на достолепие и морал в политиката е най-големият проблем и хората нямат доверие в политиците точно поради това – преди избори се дава обещание едно, а след избори се прави тъкмо противоположното “, счита Нинова. Българска социалистическа партия е друга от този вид правене на политика и няма по какъв начин да влезе в такива сделки.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР