Веригата представя нова лоялна програма с вълшебна колекция, вдъхновена от

...
Веригата представя нова лоялна програма с вълшебна колекция, вдъхновена от
Коментари Харесай

Героите от „Замръзналото кралство“ се завръщат в BILLA

Веригата показва нова лоялна стратегия с вълшебна сбирка, въодушевена от анимационните филми, която включва чаши, възглавници и одеяло
BILLA България започва нова вълшебна лоялна стратегия с част от най-любимите фамилни герои от анимационния филм на Disney – „ Замръзналото кралство “. Търговската верига предлага на своите клиенти богата продуктова гама от определени продукти, измежду които пъстри порцеланови чаши с облиците на героите Елза, Анна, Кристоф и Олаф за по-весела закуска, три декоративни възглавници с вълшебна мекост, които носят ликовете на основните герои, и топло одеялце, с облика на Олаф.

„ Щастливи сме, че със своята нова лоялна стратегия още веднъж внасяме наслада в домовете на потребителите и способстваме за повече детски усмивки. За следващ път, пренасяме света на киното по-близо до тях с новата серия лимитирани продуктови оферти. В продължение на близо два месеца, те ще бъдат част от асортимента във всички обекти на BILLA в страната, като допълват богатото многообразие от продукти с високо качество на налична цена, съобразени с другите усети и желания “, показа Вигинтас Шапокас, изпълнителен шеф на BILLA България.

Кампанията ще бъде дейна до 20 април 2022 година в това число или до привършване на наличните количества. При всяка своя покупка на минимална стойност 20 лева, осъществена в определен магазин на BILLA в страната, потребителите получават право да закупят определен продукт от извънредната сбирка на Disney – „ Замръзналото кралство “ с отстъпка до 65% от постоянната продажна цена.

Пълните правила на лоялната акция на BILLA България и повече елементи за включените в нея артикули, са налични в на комерсиалната верига.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР