Венцислав Ангелов, известен като Венци Чикагото, нападна личен лекар в

...
Венцислав Ангелов, известен като Венци Чикагото, нападна личен лекар в
Коментари Харесай

Кандидат-президент се бие с доктор заради ваксина

Венцислав Ангелов, прочут като Венци Чикагото, атакува персонален доктор в Ново село, Русенско.

От видео, излъчено онлайн във фейсбук излиза наяве, че повода е сложена ваксина, след която, по думите на Ангелов, имало трагични последствия, заяви Българска национална телевизия.

Вижда се плевел спор, оцапан с кръв доктор и Ангелов, който е превързван от здравна сестра. На последните избори Венцислав Ангелов беше претендент за президент, само че ЦИК не го позволи до присъединяване поради проблеми в документите.

В здравната работа в 10:30 сутринта Венци Чикагото и брачната половинка на умрял имунизиран човек от селото са влезнали в кабинета на доктор Ивайло Иванов. Потърсили му сметка за какво, съгласно тях, той е задължил въпросния мъж да се имунизира с " Янсен ", и споделил ли е докторът, че мъжът не би трябвало да се имунизира с нея, в случай че има сърдечни проблеми.

По време на разногласието докторът бута телефона, с който Ангелов снима и стартира блъскане, а в края се вижда кръв по доктора. Кръвта евентуално е от Венцислав Ангелов, който е превързван от здравна сестра. Въпреки думите на Ангелов, хората от селото споделят, че доктор Иванов не е задължавал никого да се имунизира и всички го разказват като добър експерт, който постоянно оказва помощ на хоратам, оповестява Българска национална телевизия.

Д-р Иванов отхвърли да разяснява случилото се с претекст, че ще стори това откакто се посъветва с юристите си.

Венцислав Ангелов обаче изрази версията си:

" Беше заради обстоятелството, защото му споделих, че е европейско условие вв всички имунизационни центрове да има късите характерности на имунизациите, които ги има в България. И му споделих - за какво нямате късите характерности на продуктите, които оферирате и тогава получих два юмрука в лицето, без да съм му протегнал ръка или обидил ", изясни Чикагото.

Ангелов показа още, че ще отнесе случая до прокуратурата, занапред се чака и позицията на доктор Иванов.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР