Венета Райкова се е покрила от няколко месеца. Неотдавна авторката

...
Венета Райкова се е покрила от няколко месеца. Неотдавна авторката
Коментари Харесай

Драма с Венета Райкова! Проблемът

Венета Райкова се е покрила от няколко месеца. Неотдавна авторката и водеща бе много дейна в обществените мрежи, само че от 16 септември няма и следa от нея.

Не е яснo каква е съответната причина за отсъствието й. Запознати издават, че русокоската, която е на прага на 50-те, e минала през креативна и персонална рецесия. Тя решила да си даде отмора от светската суетност и да избяга от хорските погледи.
-->
Венета от много време не е на екран, прекратила е и писането на книги. „ От 2 години нямам нов разказ. Последно ви развълнувах с „ Куклите ”. Не пиша, тъй като на този стадий от живота ми се вълнувам от залези, изгреви и съпътстващите ги страсти ”, показа преди време Райкова. Оттогава не е дейна в обществената мрежа, не разгласява фотоси, нито приказва за персоналния си живот, както правеше преди, написа " Уикенд ".

Бившата тв водеща е споделяла с феновете си, че през последните 4 години е била влюбена в тайнствен мъж, зодия Водолей. По думите й съществено хлътнала по въпросния господин скоро след развода си, само че по този начин се стекли събитията, че към този момент не поддържали връзка. Може би русокоската се е покрила точно поради любовните си несполуки.

Междувременно стана ясно, че някогашният й брачен партньор Тихомир Георгиев има нова жена в живота си. Бизнесменът бе изловен в столичен ресторант да интимничи с красавица от азиатски генезис, очевидно много по-млада от него. Тогава Райкова се включи с коментар по тематиката: „ Днес ми звънят да разясня фотография на някогашния ми мъж. Няма причина, заради която аз да приказвам за персоналния живот на човек, с който съм разведена от 5 години и всеки е поел по своя път ”, написа Шоу Блиц.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР