Велинград. Българите отново предпочетоха страната ни за Великденските празници. Това

...
Велинград. Българите отново предпочетоха страната ни за Великденските празници. Това
Коментари Харесай

Министърът в оставка Марияна Николова: Българите предпочетоха страната ни за Великденските празници

Велинград. Българите още веднъж избраха страната ни за Великденските празници. Това съобщи вицепремиерът и министър на туризма в оставка Марияна Николова. Тя беседва със Златко Златанов, заместник-председател на Българската хотелиерска и ресторантьорска организация и ръководител на Сдружението на ресторантьорите и хотелиерите във Велинград и Западните Родопи, оповестиха от пресцентъра на Министерство на туризма .

Предварителните данни на БХРА за заетостта на местата за настаняване по време на продължаващите Великденски празници демонстрират, че резервациите в последния миг са повече от авансово предстоящите. В актуалните почивни дни осъществените визитите в СПА курортите надвишават плануваните, което е знак, че родните посетители имат интерес към българските туристически услугите и ги избират по време на почивни дни. Според Златанов има огромно търсене на СПА услугите и на аниматорски стратегии.

Министър Николова акцентира значимостта на спазването на написаните инструкции за работа в започващия летен сезон и акцентира, че те са единни за всички и одобрени от здравните управляващи. По думите й страната има щемпел за сигурна и безвредна дестинация и би трябвало да резервира полученото самопризнание и одобрения имидж на несъмнено място за пътувания и отмора. „ Както виждате даже и в празнични дни продължава и работата ми на терен, тъй като за мен е значимо да се следи за спазването на въведените ограничения “, съобщи Николова. Тя добави, че инспекциите ще продължат и отсега нататък, като контролът ще се резервира непрекъснат и праволинеен.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР