Великолепна четворка влиза в дуел за 100 бона тази вечер.

...
Великолепна четворка влиза в дуел за 100 бона тази вечер.
Коментари Харесай

Фермата. Великолепна четворка в дуел за 100 бона

Великолепна четворка влиза в двубой за 100 бона довечера.  Гвардеецът Калоян Донков, пчеларката Надежда Дочева, строителят Борислав Стефанов и стюардесата Ваня Илиева са финалистите във Фермата. Те ще премерят сили в серия от борби за мощ, устойчивост и експедитивност, само че единствено един от тях ще победи на Арената и ще завоюва огромната премия.

Три месеца на усърдна работа и тежки тествания, а през тях съумяха да преминат саво четирима участници, които стигнаха до огромния край „ Фермата “ 6 – Пътят на една фантазия.

Победителят ще бъде избран от резултата от четирите финални борби, гласуването на Фермерския съвет, в който влизат участници и ментори от всички шест сезона на шоуто до момента и най-важното – вотът на феновете, който ще носи най-вече точки на финалистите.

 „ Вие сте представителна извадка на цяла България и доказахте, че дружно можем да загърбим разликите си.  Работата ви сплоти, тъй като приехте, че над вас има една цел – фантазията на нашия собственик Андрей. Щом ние тук можем да го създадем, значи всеки би могъл “, разгорещено разяснява водещият Иван Христов в последните минути на финалистите в стопанството.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР