Великобритания разшири санкциите срещу Русия, като наложи лични ограничения на

...
Великобритания разшири санкциите срещу Русия, като наложи лични ограничения на
Коментари Харесай

Лондон налага санкции на дъщерите на Путин и Лавров

Великобритания разшири глобите против Русия, като наложи персонални ограничавания на съветските жители Мария Воронцова, Катерина Тихонова и Екатерина Винокурова. Това се показва в листата със наказания, обновен на уеб страницата на държавното управление на Обединеното кралство, предава БГНЕС.
Ограничителните ограничения постановат възбрана за влизане в страната и заледяване на имущество при положение, че то бъде намерено. Отбелязва се, че включването на тези жители в черния лист има за цел да попречи на Русия "да работи за дестабилизиране на Украйна или да подкопава или заплашва териториалната целокупност, суверенитета и независимостта на Украйна ".
В известие на английското външно министерство изброените лица са наречени "дъщери на президента Путин " и "дъщеря на външния министър Сергей Лавров ". В него се споделя също, че глобите се постановат по силата на специфични пълномощия, които разрешават на министъра на външните работи на Англия Лиз Тръс да ползва ограничавания по отношение на всички лица, свързани с съветското управление или съветската страна, в случай че това би асъдействало за преустановяване на спора в Украйна. Не се показва обаче директна връзка сред лицата, включени в листата, и събитията в Украйна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР