Великобритания публикува днес ново законодателство, с което се разширява обхватът

...
Великобритания публикува днес ново законодателство, с което се разширява обхватът
Коментари Харесай

Великобритания одобри законодателство за потенциално по-тежки санкции срещу Русия при инвазия в Украйна

Великобритания разгласява през днешния ден ново законодателство, с което се уголемява обсегът на обвързваните с Русия хора, на които може да бъдат наложени наказания при положение на инвазия в Украйна, заяви Ройтерс.

Новите закони ще разрешат на Великбритания да наложи строги санкции на близки до Кремъл лица, участващи в дестабилизирането на Украйна.

Русия отхвърля да има намерение да нахлуе в прилежащата страна.

Публикуваното през днешния ден английско законодателство включва пълномощия да се постановат наказания на лица, които са или са били " забъркани в дестабилизирането на Украйна или подкопаването или заплашването на териториалната целокупност, суверенитета или независимостта на Украйна, или приемане на облаги от или поддръжка за държавното управление на Русия. "
свързани новини1118преди 11 минути
По време на диалозите си с английската външна министърка Лиз Тръс през днешния ден в Москва съветският й сътрудник Сергей Лавров я предизвестил, че въвеждането на наказания против Москва от Лондон би било оценено " като акт на експанзия " и ще получи корав отговор, заяви съветското министерство на външните работи, представено от ТАСС.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР