Великобритания отхвърли обвиненията на Русия, че британските спецслужби може да

...
Великобритания отхвърли обвиненията на Русия, че британските спецслужби може да
Коментари Харесай

Британските спецслужби нямали роля в атаката срещу Кримския мост

Великобритания отхвърли обвиняванията на Русия, че английските спецслужби може да са забъркани в офанзивата против Кримския мост. " Това е безпочвена нечиста сделка от страна на Русия и няма да ѝ придаваме значение като я разясняваме в елементи ", сподели представител на английското външно министерство в отговор на въпрос на организация " Ройтерс ".

Заместник непрекъснатият представител на Русия към Организация на обединените нации, Дмитрий Полянски, уточни по-рано през днешния ден, без да показва доказателства, че английските спецслужби може да са забъркани в офанзивата против Кримския мост, при която починаха двама души, а младо момиче беше ранено.

" Днес, в частност, всички разбрахме за следващия терористичен акт на киевския режим против Кримския мост, които се намира на стотици километри от зоната на бойните дейности. В резултат на офанзивата починаха двама почтени съветски жители, а тяхната 14-годишна щерка беше тежко ранена ", сподели Полянски по време на съвещание на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации.

И добави: " Не съм чул никакво наказание на този терористичен акт от страна на който и да е от спонсорите на киевския режим. И още ни следва да установим доколко в подготовката и реализирането на този терористичен акт са били забъркани западните и в частност английските спецслужби. Прекалено доста неща сочат, че това е по този начин ".

Вчера сутринта гърмеж повреди Кримския мост, свързващ Русия с Кримския полуостров, който тя анексира през 2014 година Москва сподели, че офанзивата е осъществена с морски дронове и упрекна за нея Украйна, напомня Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР