Шофьор и кондуктор бяха пребити на 30 април в Пловдив

...
Шофьор и кондуктор бяха пребити на 30 април в Пловдив
Коментари Харесай

Пътничка разговаряла на висок глас по телефона. Съпругът ми й е отправил забележка ВИДЕО

Шофьор и кондуктор бяха пребити на 30 април в Пловдив по време на работа. Грозните подиуми се разиграват в рейс №7 в региона на „ Беломорски “ на 30 април към 14.30 часа. Жената на пребития водач описа детайлностите по отношение на неприятната преживелица и по какъв начин се е стигнало до такава степен.

„ Съпругът ми беше брутално пребит при осъществяване на служебните си отговорности. Имало е пътничка в рейса, която е разговаряла на всеослушание по телефона на високоговорител. Съпругът ми й е отправил забележка, най-малко високоговорителят да спре, тъй като му пречи и го разсейва, а придвижването в Пловдив е доста натоварено. След, което пътничката стартира да ги наскърбява и да ги заплашва ”, съобщи брачната половинка на пострадалия пред TrafficNews.

Жената е слязла в квартал „ Беломорски ”, а рейсът е траял към крайната спирка. На връщане към града, водачът и кондукторът виждат, че на спирката, на която са свалили дамата, стоят тя и нейн компаньон.

„ Отварят им вратата, дамата не се качва в рейса, остава под козирката да следи случката. Качва се нейният компаньон, който е поръчаният бияч, не знам какъв й е. На бърза ръка пребива и двамата, и кондуктора и водача. Отива начело на кормилото, моя мъж е бил в миг на придвижване, счупва му очилата, нанася му удари в лицето, оттова се връща при кондуктора, отново го бие и си слиза от рейса ”, описа тя.

Съпругът на Лида Минкова е бил в безпомощно положение.

„ За страдание това е всекидневие, това е работното място на брачният партньор ми. Тези хора са подложени на един всекидневен стрес. Обиждани, унижавани, принизявани до най-ниската точка на битие ”, добави тя.

Веселин Дошков, притежателят на „ Хеброс бус ” съобщи, че се сблъскват с такива случаи много постоянно, по тази причина имат подписан контракт с охранителна компания, на която се звъни при такива случаи и по най-бързия метод преносими патрули се намесват, с цел да оказват помощ.


Инфо: glasnews

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР