Великобритания отчете 91 743 нови случая на Covid-19 и 44

...
Великобритания отчете 91 743 нови случая на Covid-19 и 44
Коментари Харесай

Пореден антирекорд във Великобритания над 91 734 са новите случаи на Covid-19

Великобритания регистрира 91 743 нови случая на Covid-19 и 44 смъртни случая, свързани с ковид през последното денонощие. Това демонстрират обновените данни на английските управляващи.

На седмична база броят на новите инфекции нараства с повече от 60%, като през последните седем дни бяха обявени близо 600 000 случая на инфектирани с ковид.

Макар и с малко нарастване има и на случаите на приети в болница пациенти. Броят им се е повишил с 6 на 100.

На този декор Англия чака решението на държавното управление дали ще бъдат въведени нови противоепидемични ограничавания преди коледните празници.

Нов скандал има и с нарушаването на карантината през месец май. Когато страната беше в локдаун се оказва, че министър председателят Борис Джонсън пие вино в двора на „ Дауниг стрийт “ 10. Разкритието е на вестник Гардиън, който разгласява фотография от събитието. Джонсън разяснява, че през май е провел работна среща и фотосът е точно от него.

По не публична информация публикувана в медиите на острова довечера министър председателят Борис Джонсън и други членове на държавното управление ще проведат  среща, на която ще обсъдят разпространяването на разновидността Омикрон.  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР