Великобритания изпраща военни кораби и разузнавателни самолети на Израел. Британският

...
Великобритания изпраща военни кораби и разузнавателни самолети на Израел. Британският
Коментари Харесай

Великобритания изпраща военни кораби и разузнавателни самолети на Израел

Англия изпраща военни кораби и разследващи самолети на Израел. Британският министър-председател Риши Сунак реши да разположи в Източното Средиземноморие два кораба на Кралските военноморски сили и разследващи самолети в поддръжка на Израел. Това заяви премиерската канцелария, представена от Ройтерс.

Англия изпраща военни кораби

От на следващия ден в района ще стартират да патрулират английски разследващи самолети и самолети за морско наблюдаване. Теще наблюдават за закани за районната непоклатимост, показаха от “Даунинг стрийт ” 10.

“Трябва по безапелационен метод да подсигуряваме, че ужасните подиуми като тези, на които станахме очевидци тази седмица, няма да се повторят ”, съобщи Сунак

Целта на мярката е да не се позволява по-голямо изостряне на напрежението в района

Силите, които Лондон ще разположи включват два разследващи самолета П-8 и други средства за наблюдаване, два спомагателни кораба, три хеликоптера “Мерлин ” и рота морски пехотинци, които ще бъдат в подготвеност за реакция.

Над 1400 палестинци са убити в линията Газа,откакто “Хамас ” предприе офанзива против Израел,  съобщи Ройтерс.

Броят на починалите е достигнал 1417

Сред жертвите са минимум 447 деца и 248 дами.6268 души са ранени.Ройтерс съобщи, че броят на убитите палестинци е надхвърлил 1300.

18 палестинци са били убити при израелски въздушни удари в бежанския лагер Нусейрат в централната част на линията Газа. Тази информация към този момент не е доказана по самостоятелен път.

По-рано през днешния ден бе обявено, че броят на убитите хора в Израел към този момент е минимум 1300.

Още вести четете в категория Свят.

 

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР