Великобритания е в очакване на първата рожба на принц Хари

...
Великобритания е в очакване на първата рожба на принц Хари
Коментари Харесай

Астроложка: Кейт и Меган няма да са приятелки

Англия е в очакване на първата рожба на принц Хари и Меган, а събитието би трябвало да се случи всеки миг.  Общественият интерес към херцогинята на Съсекс е голям, а почитателите на кралското семейство считат, че раждането на бебето ще сближи принцовете Уилям и Хари, както и техните съпруги Кейт и Меган.

В свое скорошно изявление персоналната астороложка на принцеса Даяна Деби Франк попари тези очаквания. Според Франк двете херцогини в никакъв случай няма да са приятелки.

Кейт Мидълтън се нуждае от релаксация

Даби Франк среща лейди Даяна в края на 80-те години, когато принцесата претърпява първата вълна на рецесия в връзките си с принц Чарлз. Според астролога, в случай че графиня Спенсър е била жива в наши дни, то тя сигурно е щяла да поддържа другарски връзки и с Кейт, и с Меган.

Що се отнася до херцогиня Катрин, то астроложката е на мнение, че лейди Ди би я посъветвала да релаксира по-често и да се отпусне. Така тя ще има повече време за принц Уилям, а и за самата себе си. Астрологически Кейт, която е зодия Козирог, е доста дисциплинирана, а би трябвало да се отпуска по постоянно, с цел да направи брака си по-щастлив.

Маган Маркъл гърми фойерверките в своя чест

Що се отнася до херцогинята Съсекс, макар желанието си да бъде център на вниманието, макар американските си обноски и калифорнийска простата, в действителност може да направи принц Хари благополучен. Астроложката Деби няма подозрения, че принцеса Даяна би намерила с нея доста общи неща, тъй като характерите им си наподобяват. Омъжената Маркъл е погълната от фамилията, само че като цяло е заета с построяването на личния си облик. Астроложката счита, че принц Хари е горделив, че брачната половинка му се занимава със обществени действия като майка му и той ще направи всичко, с цел да е щастлива Меган.

Ща станат ли приятелки двете херцогини?

Астрологът Деби Франк счита, че двете херцогини Кейт и Меган са прекомерно разнообразни. Студената и самостоятелна Кейт в никакъв случай не може да одобри откритостта и откровеността на Меган. На собствен ред, брачната половинка на принц Хари не е подготвена да живее по разпоредбите на скучната Кейт, а въпреки това бъдещата кралица на Англия няма да толерира самореализацията и своеволията на Меган.  Деби твърди, че другарството сред двете херцогини е невероятно, което в последна сметка отблъсква братята един от различен.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР