Велико Търново. В българския парламент трябва да има една здрава

...
Велико Търново. В българския парламент трябва да има една здрава
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов, ВМРО: В българския парламент трябва да има една здрава сила, която да може да казва не на всички опити да се продаде българският интерес

Велико Търново. В българския парламент би трябвало да има една здрава мощ, която да може да споделя не – не на всички опити да се продаде българския интерес. Една мощ, която да приказва намерено, ясно и високо за това, че проблемите с циганската престъпност би трябвало да бъдат решени. Това съобщи на среща със симпатизанти във Велико Търново водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Велико Търново . Той акцентира, че проблемите, за които приказва няма по какъв начин да бъдат решени от Брюксел, Съединени американски щати или Русия, а това би трябвало да се случи тук – в България.

„ За 20 години интеграция, изхарчени над 2 милиарда лева това население става все по-неграмотно, все по-антисоциално, счита че има права, само че не желае да признае, че има отговорности. Смята, че може да ограби всеки и това е обикновено, само че ние считаме по този начин. Няма смисъл да обясняваме едни общоприети европейски клишета, тъй като това не оказва помощ. Въпрос на време е да избухне спор. Това население би трябвало да се научи, че закона е идентичен за всички. Аз не приказвам тези неща с ненавист против някой. Смятам, че в името на спокойствието на българския народ въпросът с ромите би трябвало да се реши и то в тяхна употребява, правейки ги естествени български жители, които да ни почитат, с цел да ги почитаме и ние “, безапелационен бе Каракачанов.

Той акцентира и, че политиката е изкуството на вероятното – правиш това, което може и, което би трябвало, с цел да отстояваш избрана идея.

„ Затова направихме тази коалиция и съм уверен, че тя ще завоюва доверието на хората, тъй като на предходните избори за трите обединения по настрана гласоподаваха 200 хиляди души “, уточни още водачът на Вътрешна македонска революционна организация и прикани българите да гласоподават на 11 юли с номер 16 в интегралната бюлетина.

„ Нямаме право на неточности, тъй като видяхте акцията от март – и Вътрешна македонска революционна организация, и другите две патриотични обединения бяха подложени на един ураганен огън от същите тези соросоидни структури, които назовават себе си „ Да, България “, „ Мутри вън “ или „ Има, няма подобен народ “. На кого пречим, ще зададете въпроса. Ами на адвокатките на мутрите – на двете лели, които листата на „ Мутри вън “. Адвокатите на мутрите се борят против мутрите. Или тези от „ Да, България “, за какво са срещу нас? Защото ние сме тези, които поискахме техните спонсори от чужбина да излязат на ярко. Точно, тъй като спонсорите са задгранични, би трябвало да знаем кои са. Тези, които финансираха циганската маргиналност, тези, които защитаваха разбиването на обичайното семейство и налагането на еднополовите бракове, тези, които желаеха да признаем македонски и всевъзможни други малцинства в България. Тези не ни харесват, ние им пречим, тъй като за тези 20-ина години откогато сме интензивно в политиката сме пречили на всевъзможни хора да продават и предават българския народен интерес “, добави още Каракачанов и изясни, че патриотите са силата, която може и ще пази единствено и само ползите на България.

Луиза ТРАНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР