Велико Търново. Само, за да вземат някой и друг глас

...
Велико Търново. Само, за да вземат някой и друг глас
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов, ВМРО: За да вземат някой глас от Англия, депутатите позволиха на 300-350 хиляди изселници от Турция да гласуват на българските избори

Велико Търново. Само, с цел да вземат някой и различен глас от Англия, народните представители от 45-ото Народно заседание дадоха опция на Ердоган да провежда 350 хиляди български изселници да гласоподават на предварителните парламентарни избори у нас. Това сподели на среща със симпатизанти във Велико Търново водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Велико Търново .

Той бе в града за формалното показване на листата на Коалиция „ Българските патриоти “, която е формирана от 16 претенденти за национална власт. Водач е зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация историкът доцент Милен Михов. Във Велико Търново Каракачанов напомни, че се намираме в предизборна акция за повторно от началото на годината, тъй като, по думите му, „ едни страхливци, които бяха определени от хората, нямаха храброст да създадат държавно управление “.

„ Едните били леви, другите били десни, не си подхождали – не, те просто нямаха кураж. Тези хора се явиха на изборите, не с цел да бъдат ръководещи, а с цел да са част от някаква формация към ГЕРБ и да са на трапезата, без да поемат отговорност. И когато ориста, в лицето на българския гласоподавател им даде тези проценти, те започнаха да се оправдават. Какво, обаче направиха за тези към 20 дни, в които управляваха? Първото нещо –вдигнаха си заплатите и ги направиха по 10 хиляди лв.. До тук, да кажем, ще им го извиним – били гладни, чакали дълго, създали си заплатите огромни. Но те направиха и едно огромно национално изменничество, с цел да завоюват някой и различен глас от чужбина, акцентирайки ни опашките в Англия, те отвориха кутията на Пандора, давайки опция отвън Европейския съюз да се отворят секции на всички места, а в действителност се случи по този начин, че от това ще се възползва единствено и само прилежаща Турция “, разяснява още Каракачанов.

Той добави, че в случай че се направи разбор на резултатите от изборите на 4 април, ще стане ясно, че на никое място в чужбина вотът на българите не е бил усложнен.

„ Ограниченията, които тези негодници отстраниха, аз съм един от вносителите Закона, с който бяха въведени през 2015/2016 година, касаеха секциите отвън Европейския съюз. И тогава не съм го крил и в този момент го споделям намерено – беше направено, с цел да се ограничи опцията на Турция да се бърка във вътрешните работи на България. Тези, с цел да вземат някой и различен глас от Англия, дадоха опция на Ердоган да провежда 300-350 хиляди изселници, тъй като са толкоз тези, които имат български паспорти в Турция, да гласоподават. За една страна като Турция не е проблем да им открие и 1000 секции, тъй като това го позволява българският закон. Кой ще управлява изборите там – ЦИК – не, посолствата – те нямат личен състав. Просто никой няма да ги управлява “, уточни още водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

Той заключи и, че партията му се явява в коалиция на предварителните избори, тъй като това е единственият модел, който може да събере гласовете на всички български патриоти на едно място.

Луиза ТРАНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР