Велико Търново. От “Етър обявиха, че вярват в коректното съдийство

...
Велико Търново. От “Етър обявиха, че вярват в коректното съдийство
Коментари Харесай

От “Етър” обявиха, че вярват в коректността на Железов

Велико Търново. От “Етър ” оповестиха, че имат вяра в правилното съдийство на Валентин Железов в идния мач против “Славия ”. Великотърновският клуб разгласи сбито на формалния си уебсайт, че показва своята убеденост в коректността и безпристрастността на Железов. “Убедени сме, че представянето на българските рефери в шампионата би трябвало да е в интерес на футбола, а не на който и да е тим и имаме вяра в тяхната уместност. Нека по-добрият състав на терена завоюва по този начин значимия мач! ”, обявиха от клуба.

Назначението на Валентин Железов провокира терзания измежду почитателите предвид на значимостта на дуела, който може да прати единия от двата тима в борбите за 7-10 място, а другия – в последната четворка. За последно бургаският рефер е свирил мач сред “Славия ” и “Етър ” преди година и половина, приключил 2:1 за “белите ”.

Привържениците обаче още помнят и скандалния мач за Купата на България преди време, когато на стадион “Ивайло ” отборът на “Славия ” обърна резултата от 1:0 до 1:3 след две измислени дузпи на рефера Петър Костадинов. Съдийски наблюдаващ отново бе Георги Нарлев, който в този момент още веднъж ще е подобен на мача “Етър ” – “Славия ”. Тогава великотърновският клуб подаде тъжба до Съдийската комисия, която призна за “важни неточности, повлияли на крайния резултат ” и наказа рефера.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР