Велико Търново. Около 600 кв. метра от главния път София

...
Велико Търново. Около 600 кв. метра от главния път София
Коментари Харесай

Около 600 метра от главния път София – Варна, между двата разклона за Леденик, се нуждае от ремонт

Велико Търново. Около 600 кв. метра от основния път София – Варна в региона на село Леденик се нуждае от незабавен ремонт, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Велико Търново . Става въпрос за правата, в която преди десетина дни имаше тежка злополука сред цистерна с дизелово гориво и влекач.

При удара на място почина водачът на цистерната, която се възпламени. Потушаването на следствията от случая наложи включването на пет противопожарни екипа, които бързо съумяха да овладеят пламъците, обхванали разлетия дизел и близката растителност към пътя. Участъкът е обезопасен и няма причина за пътнотранспортно произшествие, само че повърхностният пласт е повреден, което постанова ремонт, с цел да се избегне образуването на дупки върху настилката.

Дейностите, които би трябвало да се извършат, към този момент са включени в план, предадени на АПИ, от където се чака финансиране.

След случая Окръжната прокуратура във Велико Търново назначи експертизи за още един оглед на цистерната и влекача. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР