Велико Търново. Кметът на Велико Търново Даниел Панов разпореди интензивна

...
Велико Търново. Кметът на Велико Търново Даниел Панов разпореди интензивна
Коментари Харесай

Велико Търново: Интензивно се обработват главните улици срещу замръзване в града

Велико Търново. Кметът на Велико Търново Даниел Панов разпореди интензивна обработка през идващите часове на главните трафик улици във Велико Търново, в това число и в кварталите. Третирането ще бъде със примес от химически материал и сол, а задачата е да не се стигне до заледявания. Всички 20 машини на снегопочистващата компания работят на територията на града, а преваляванията не престават и все още. Това оповестиха от пресцентъра на Община Велико Търново .
Осигурена е естествена проходимост на първостепенната пътна мрежа, както и по маршрутите на публичния превоз. Автобусите се движат обикновено. Докато продължава да вали, предпочитана е обработката точно на първостепенните улици. След прекъсването на снеговалежа и цялостното разчистване на главната трафик мрежа работата продължа предпочитано по второстепенните и дребните квартални улици.
Даниел Панов образува действен щаб, който непрестанно следи ситуацията в града и общината и координира дейностите по снегопочистване. Няма обитаеми места без ток и вода, няма и затворели или непроходими пътища. Поддържа се непрекъсната връзка и с компаниите, които чистят пътищата в общината и региона.
Сигнали, свързани със зимната конюнктура, могат да бъдат подавани на телефон 062/619102.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР