Велико Търново. Голямата разлика между Коалиция Българските патриоти“ и всички

...
Велико Търново. Голямата разлика между Коалиция Българските патриоти“ и всички
Коментари Харесай

Доц. Милен Михов, Българските патриоти: Голямата разлика между „Българските патриоти“ и всички останали е, че ние не се страхуваме да поемем отговорност

Велико Търново. Голямата разлика сред Коалиция „ Българските патриоти “ и всички останали политически обединения е това, че ние не се опасяваме да поемем отговорност. Това съобщи пред симпатизанти във Велико Търново лидерът листата на „ Българските патриоти - Вътрешна македонска революционна организация, Воля и НФСБ " за 4-и МИР – Велико Търново историкът доцент Милен Михов, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Велико Търново . Той напомни, че точно страхът и бягането от отговорност са двете аргументи за провеждането на нови парламентарни избори на 11 юли.

„ Ситуацията е такава, тъй като някои, които бяха определени, абдикираха от своето обвързване. Те абдикираха от основното заричане, което всички даваха в 45-ото Народно заседание, а точно обещанието да ръководят. Те споделяха, че ще водят страната и народа си през дебрите на международната пандемията, през тестванията на световното опълчване, през тестванията на това, което всеки ден всеки български жител би трябвало да взема решение – въпроса за своите приходи, за своето семейство, за своите деца, за своето бъдеще, само че не го направиха. Днес сме тук, тъй като тези, които споделяха, че има подобен народ, сякаш Паисий не беше го прозрял това преди 200 години, юристите на мутрите, които се заклеваха в лозунга „ мутри вън “, лъжедемократите и на върха на всички тях Движение за права и свободи, се отхвърлиха да извършат това, което би трябвало – да поемат отговорност “, безапелационен бе доцент Михов.

Той акцентира, че това е огромната разлика сред българските патриоти и хората, които се заклеват в ярко бъдеще, а единственото, което излъчват е ненавист към всички.

„ Преди четири години ние поехме отговорността и управлявахме с един доста сложен съдружен сътрудник. Едва ли някой знае, с изключение на нас, какъв брой е сложен този сътрудник, като тази дума е дипломатична форма. Затова ние през днешния ден още веднъж желаеме вашето доверие. Защото единствената българска мощ, единствената мощ, която не се кланя на външни сили и не търси поддръжка в непознати посолства – това са българските патриоти. И по тази причина ние сме уверени в своята победа, в своя триумф на 11 юли. Този триумф е за всички, тъй като би трябвало една мощна българска десница в българския парламент, която ще държи изправен българския байрак и ще държи българския транспортен съд в вярната посока. Затова ние молим в деня на изборите с номер 16 за българските патриоти “, прикани още доцент Михов.

Луиза ТРАНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР