Велико Търново е домакин на държавното лично първенство по тенис

...
Велико Търново е домакин на държавното лично първенство по тенис
Коментари Харесай

Държавно лично първенство по тенис за мъже и жени се провежда в Търново

Велико Търново е хазаин на държавното персонално състезание по тенис за мъже и дами. Над 100 състезатели вземат участие в шампионата, който се организира под патронажа на кмета Даниел Панов на кортовете в състезателен център „ Хемус “. Организатор е Българската федерация по тенис, а наградният фонд е обезпечен от Община Велико Търново и „ Кроношпан България “.  tenis2

Първенството бе публично намерено тази заран с химна на Република България. Произнесени бяха клетвите на състезателя, треньора и съдията. Церемонията почетоха кметът Даниел Панов, Екатерина Генова – член на Управителния съвет на Българската федерация по тенис и Катерина Генова – общоприет секретар на спортната организация.

В шампионата вземат участие едни от най-хубавите български тенисисти, както и изявени млади състезатели. Основната скица на шампионата включва самостоятелни срещи и мачове по двойки. Главен арбитър на шампионата е Веселина Донева.

Срещите от програмата на шампионата ще бъдат излъчени онлайн в интернет. Входът за всички мачове е свободен за публиката.

Финалите при дамите ще се играят в събота, а при мъжете – в неделя.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР