Великият Нострадамус е направил пророчество за точния момент, в който

...
Великият Нострадамус е направил пророчество за точния момент, в който
Коментари Харесай

Последен крал ли е Чарлз Трети? Какво казва Нострадамус

Великият Нострадамус е направил знамение за точния миг, в който английската кралица Елизабет Втора ще почине и краха на монархията след нея. Предсказанието му е записано в книгата на английския публицист Марио Рийдинг " Нострадамус: Пълни пророчества за бъдещето ", оповестява " Телеграф ".

Нострадамус предвижда, че кралицата ще почине през 2022 година на 97 години (Елизабет Втора умря в 97-та си година), след което най-големият й наследник Чарлз ще се възкачи на трона и ще стане крал Чарлз III. Според книгата на Рийдинг обаче Чарлз скоро ще абдикира от трона.

За 2022 година Нострадамус е предсказал тежки естествени катаклизми, началото на нова международна война и сбогуването на една кралица, което ще провокира международен безпорядък и битки за власт, както и рухването на астероид, стопански колапс и трусове.

В началото на годината във форума Above Top Secret, един от най-популярните източници на тайни теории, се спекулираше, че едно от пророчествата на Нострадамус, оповестено през 1555 година, пасва идеално на момента, в който се намира английската монархия. В своя текст Century 8 Quatrain 97 Нострадамус постулира: " В края на войната великите сили се трансформират. Близо до брега се раждат три красиви деца. Те ще погубят хората, когато станат пълнолетни. Те ще трансформират кралството и ще видят, че то няма да пораства повече. "

Как да тълкуваме текстовете на Нострадамус? Специалистите считат, че децата са принцовете Уилям, Хари и принцеса Беатрис - внуците на кралица Елизабет Втора и принц Филип. Войната е тази за Фолклендските острови, които Обединеното кралство оспорва с Аржентина през 1982 година Любопитно е, че седем дни след края на спора принцеса Даяна ражда Уилям, първородния си наследник.

Брегът, упоменат от Нострадамус, може да се отнася до река Темза, която пресича Лондон, или Атлантическия океан, който заобикаля Обединеното кралство и е главен ключ към английската еднаквост като островна страна. Така пророчеството би било предизвестие, че след гибелта на кралицата английската монархия ще бъде обречена да изчезне.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР